Bedre Bad - Bedre Energi - Vandskade i vandrør

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Martin Hansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Bedre Bad Bedre Energi Amager Martin Hansen

Affugter og fugtfjerner – Udlejning

Har du haft oversvømmelse/vandskade på virksomheden / i boligforeningen og brug for at udtørre kælderen, vægge m.v., så har vi, hvad du skal bruge: Affugtere!

Vi har affugtere i forskellige størrelser og til forskellige formål – og vi lejer ud til både virksomheder, boligforeninger og butikker.

Kontakt os på tlf. og hør nærmere!

Bedre Bad - Bedre Energi - Vandskade toilet

Vi sikrer dig et tilfredsstillende resultat

Vælger du os som din samarbejdspartner, så er du garanteret en professionel og pålidelig VVS’er. Vi sætter en ære i altid at levere topkvalitets løsninger til både erhvervs og privatkunder. Her på siden kan du læse mere omkring vores forskellige løsninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv - boligforening

Læs mere om erhvervsløsninger:

Herunder kan du læse mere om vores forskellige erhvervsløsninger. Her har vi samlet nogle gode informationer omkring vores forskellige fagområder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Book en VVS'er online
close-primary

Book en håndværker

Udfyld formularen nedenfor: