Store EnergiBesparelser i vente

En energibesparelse handler ikke blot om at lune ens pung, men der spiller mange andre faktorer ind. Grunden kan være forskellige fra person til person. Om det er fordi man vil være grønnere eller øge ens egen komfort. Der er mange grunde, men en de fleste tænker på, er altid besparelsen. Og det er der også en god grund til. Fordi du kan spare rigtig mange penge ved at have den rigtige energiløsning. Man skal altid tænke på det som en investering i ens hus eller lejlighed, fordi der er selvfølgelig en omkostning ved at få installeret en energiløsning, men den besparelse du opnår skal gerne være større.

Nogen tænker måske det ikke er muligt, men det er det oftest. Specielt ved folk som har ældre løsninger og anlæg. Det er ved disse man ser den største besparelse. Både fordi de er gamle, og opbrugte men også fordi de ikke er effektive. Det giver en stor energi eller varmeregning, som man gerne vil have mindsket. Der findes mange måder at opnå den besparelse man gerne vil have, men hvis man gerne vil have tjekket ens nuværende løsninger igennem fordi man har erfaret det ikke er effektivt, så har man altid muligheden for at få lavet et energitjek hos Amager Sanitetsservice og Tonny Jensen VVS.

Vi er eksperter i energiløsninger

Hos Bedre Energi Amager installerer vi mange forskellige løsninger, og vi trækker på vores erfaring hver gang vi installerer et nyt anlæg. Vi vil altid gerne gøre det bedste vi kan, med en optimeret energiløsning som er korrekt udført. Det er derfor vi altid garanterer vores håndværk, så du altid er sikret en korrekt udført løsning hos Bedre Energi Amager. Vi tilbyder flere forskellige løsninger, nogle som er grønnere end andre, nogle som er bedre end andre. Men alle løsninger kan ikke installeres ved alle huse, og det kræver derfor en vurdering af jeres husstand. Men af alle de løsninger vi montere har vi:

  • Luft til luft varmepumpe
  • Naturgas
  • El-vandvarmer
  • Solceller
  • Solvarme
  • Jordvarme

En ting alle vores løsninger har tilfælles er, at du altid får en faguddannet medarbejder ud, som kan sit håndværk til fingerspidserne. Udover det kan du altid forvente at medarbejderen er kyndig og serviceminded. Samtidig tager vi altid demonterede ting med retur, og sørger for der altid er rengjort efter os. Det vil sige dit hjem ser ud, som dengang vi kom. Bare med en ny løsning.

Tjek dine muligheder - Bestil et energitjek hos os

Er dit anlæg ineffektivt eller vil du gerne høre omkring dine muligheder for en ny energiløsning? Så bestil et energitjek hos Bedre Energi Amager! Du får en erfaren medarbejder ud, som gennemgår dit hus, nuværende anlæg og giver dig dermed overblik over muligheden for at spare på energien. Hvis du overvejer en ny løsning er dette den perfekte mulighed for at høre omkring dine muligheder for dit fremtidige anlæg. Vi regner selvfølgelig med hvilke behov og ønsker du har, for at optimere din besparelser, og for at øge komforten for dig.

Du kan kontakte os her for at bestille et energitjek, hvor du får ren besked, på hvordan du kan få en besparelse.

Læs mere om energi: