Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Martin Hansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Bedre Bad Bedre Energi Amager Martin Hansen

Få råd om Bedre Energi

Energivejlederen fra Bedre Energi er en lokal, uvildig specialist med stor erfaring. Derfor kan vi give dig værdifulde råd om mulighederne for et intelligent energiforbrug i din virksomhed, i din boligforening eller dine kontorfaciliteter.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - udefra

Små ændringer – stort udbytte

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Amager kender vi alle de små tips og tricks, som kan betyde store besparelser for dig. Har du eksempelvis et fjernvarme- eller naturgasanlæg kan du med en investering i en vejrkompensationsenhed spare 10-15% på din varmeregning og opnå en optimal temperaturstyring. Det handler også om komfort.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Fyr dit gamle fyr og reducer varmeudgifterne

Et gammelt fyr udnytter ikke ressourcerne optimalt. Ligesom i alle andre brancher, så er der sket en stor udvikling igennem de seneste år. Skifter du det gamle oliefyr ud med et nyt, kan du spare over 30% på din varmeudgift og få en mere stabil varme. En investering i et nyt fyr vil typisk altid tjene sig selv hjem i besparelser efter nogle år – og tilmed tilføjer det ekstra værdi til din ejendom.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - solceller til erhverv

Spar 60% på brugsvandet

Solvarme kan spare op til 60% af udgiften til opvarmning af varmt brugsvand. I gennemsnit tjenes et installeret anlæg hjem fra 8 år alt efter størrelse og eksisterende varmeanlæg. Læs mere om rådgivning og energiscreening her (link til bedrebad.dk/erhverv/energiscreening).

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Book en VVS'er online
close-primary

Book en håndværker

Udfyld formularen nedenfor: