Vedvarende energi til din virksomhed

GRØN FORNUFT

Energipriserne stiger, og det vil kun blive værre. Den gode nyhed er, at du kan spare mange penge ved at investere i vedvarende energi til din bolig. Bedre Bad leverer hele paletten – fra forskellige former for solenergi til løsninger, hvor varmen hentes i jorden eller udvindes af luften. Læs mere om de tre energiformer herunder. 

SOLCELLER

100% gratis elektricitet

Prisen på el stiger 3-7 % om året, men fra et solcelleanlæg er strømmen gratis, bortset fra etableringsudgiften og et minimum af vedligehold. Solcellepanelerne omdanner solenergi til 230 V vekselstrøm – og mange danskere har fået øjnene op for solceller, ikke mindst på grund af nettomålerordningen, som gør det muligt at udnytte energien 100 %: Om sommeren, når dit anlæg producerer mere strøm, end du bruger, låner du overskuddet til energiselskabet. Overskuddet kan trækkes gratis tilbage fra elnettet om vinteren, når du har brug for ekstra strøm. Det betyder, at du får fuld økonomisk fordel af hver eneste produceret kWh!  Kontakt os i dag, og få udregnet din besparelse.  

LUFT & JORD

Spar 50 % på varmeregningen

Der er mange penge at spare – og et bedre indeklima i vente – hvis du skifter til en varmepumpe.

JORDVARME – fladt eller dybt? 
Et jordvarmeanlæg består af et nedgravet rørsystem og en varmepumpe, som udnytter temperaturforskellen på jordens varme og pumpens kølevæske til at udvinde energi. 300 m2 grund er nok, og bor du på en meget lille grund, kan jordvarmen hentes fra en lodret boring. Som tommelfingerregel kan varmeudgifterne halveres ved at skifte fra oliefyr til jordvarme – og med den rigtige finansiering skaber du ligefrem overskud på balancen mellem investering og energibesparelse.

FRA LUFT – til både vand og varme
Varmepumper kan også hente energien fra luftens temperatur. Så slipper du for nedgravning af slanger, men får til gengæld også en anelse ringere effektivitet. En anden mulighed er luft-til-luft varmepumper, som er et grønt 
og fornuftigt alternativ til elvarme (for eksempel i sommerhuset). Få CO2-præmiering og spar ca. 9.000 kr. det første år! Kontakt os i dag, og få udregnet din besparelse.  

SOLVARME

Spar 70 % på det varme vand

Solen er det naturlige sted at hente varmen. En eller flere solfangere forbindes med husets varmtvandsbeholder, helst på et skrånende, sydvendt tag. Det udnytter solens energi effektivt – også på dage, som ikke føles specielt varme. På årsplan kan solvarme dække op til 70 % af den energi, du og din familie bruger til opvarmning af brugsvand. Samtidig skåner du atmosfæren for rigtig meget CO2 om året – et 5,1 m2 panel 870 kg CO2-besparelse om året, mens et 7 m2 panel giver omkring 1,5 ton. Jo større anlæg, jo mere grøn samvittighed! Det er grøn fornuft at investere i solvarme, men etableringen er ekstra fordelagtig, hvis du samtidig skal have skiftet en ældre kedel ud. 


Spørg din lokale energivejleder – han finder den løsning, der passer bedst til din situation.

Spar ca. 3.000 kr. på varme regningen – og få samtidig grøn samvittighed. Med et 7 m2 solvarmepanel kan du over 25 år spare miljøet for 35 tons CO2! Kontakt os i dag, og få udregnet din besparelse. 

Bliv helt energitjekket

Med den rigtige vejledning er der penge i vedvarende energi – men hvor meget kan du spare? Vi hjælper dig med at blive energitjekket. Med ny og innovativ teknologi er der mange muligheder for grønne løsninger i boligen. Ofte kan en energirigtig løsning finansiere andre forbedringer af boligen.

 

Læs mere om energi: