VVS-service

Vi er specialister i installation af energirigtige løsninger, og udfører alt VVS-arbejde, dvs. alt hvad der har med vand, varme og sanitet at gøre – både i boligselskaber og virksomheder af enhver art. Og så er der mange fordele ved et fast samarbejde med Amager Sernitetsserivce – Bedre Bad Amager. For med det faste samarbejde har vi et godt kenskab til lige netop jeres ejendom og kan dermed yde den bedste service indenfor VVS-opgaver. 

Læs mere her om vores samarbejde med boligforeninger her.

Der kan være store besparelser at hente ved at have varmeinstallationer, som passer til netop dit behov. Vi laver gerne et energi-tjek, hvor vi gennemgår dine varmeinstallationer og giver gode råd om energibesparende tiltag, der ofte kan tjene sig selv hjem.

Ring eller skriv til os, hvis du har brug for hjælp til VVS-arbejde, så kontakter vi dig for nærmere aftale. Find vores kontaktoplysninger her.

Som fast kunde er du også sikker på en hurtig indsats fra vores side. Alle vores VVS-biler er udstyret med GPS, som vi kan følge. Når der er brug for hurtig og akut hjælp, kan vi derfor altid sende den nærmeste montør – hurtigt og enkelt.

*Vi forbeholder os ret til at prioritere faste kunder.

Læs mere om energi: