Bedre Bad - Bedre Energi - montering af vandhane

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Martin Hansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Bedre Bad Bedre Energi Amager Martin Hansen

VVS-service

Vi er specialister i installation af energirigtige løsninger, og udfører alt VVS-arbejde, dvs. alt hvad der har med vand, varme og sanitet at gøre – både i boligselskaber og virksomheder af enhver art. Og så er der mange fordele ved et fast samarbejde med Amager Sernitetsserivce – Bedre Bad Amager. For med det faste samarbejde har vi et godt kenskab til lige netop jeres ejendom og kan dermed yde den bedste service indenfor VVS-opgaver.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - ventilation

Varmeinstallationer der passer til dine behov

Der kan være store besparelser at hente ved at have varmeinstallationer, som passer til netop dit behov. Vi laver gerne et energi-tjek, hvor vi gennemgår dine varmeinstallationer og giver gode råd om energibesparende tiltag, der ofte kan tjene sig selv hjem.

Ring eller skriv til os, hvis du har brug for hjælp til VVS-arbejde, så kontakter vi dig for nærmere aftale. Find vores kontaktoplysninger her.

Som fast kunde er du også sikker på en hurtig indsats fra vores side. Alle vores VVS-biler er udstyret med GPS, som vi kan følge. Når der er brug for hurtig og akut hjælp, kan vi derfor altid sende den nærmeste montør – hurtigt og enkelt.

*Vi forbeholder os ret til at prioritere faste kunder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Book en VVS'er online
close-primary

Book en håndværker

Udfyld formularen nedenfor: