Din lokale VVS-installatør på Amager

Hos Amager Sanitetsservice & Tonny Jensen VVS A/S, løser vi VVS-opgaver – både de store og de små. Vore aktiviteter omfatter bl.a.:

Fælles for alle opgaverne er, at vi altid leverer den mest optimale og økonomisk rigtige løsning til din tilfredshed. En løsning som vi finder igennem en tæt dialog med dig, så du ved, hvad der sker! Vi tilbyder også løbende service og eftersyn på alle VVS installationer, for at sikre en løsning der holder i længden. Vi er din ekspert, når det kommer til løsninger indenfor bad og energi. 

Uanset om du søger efter VVS København eller har brug for hjælp til en anden opgave, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 32 50 56 00 og få en uforpligtende snak om netop din opgave.

Martin Hansen

Aut. VVS-installatør
BEDRE BAD partner 
Certific. Vådrumsinstallatør
Aut. Kloakmester

Tlf. 32 50 56 00 

 

 

Bedre-bad-bedre-energi-Amager-sanitetsservice-vvs-Martin-Hansen-kontakt

Lad os ringe dig op

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Book en VVS'er online
  close-primary

  Book en håndværker

  Udfyld formularen nedenfor: