Kontakt

Amager Sanitetsservice & Tonny Jensen VVS A/S

Du er altid velkommen til at kontakte Amager Sanitetsservice og Tonny Jensen VVS. Vi står altid klar for vore kunder, om det er et spørgsmål omkring et produkt eller mangler lidt vejledning omkring en energiløsning. Du vil altid opleve at der står en faglært medarbejder klar på telefonen, så du altid er sikret et svar på dine spørgsmål.

Men vi har altid mange muligheder vi kan kontaktes på, også gerne hvis du vil have fat i en bestemt person. Hvis du ikke er til at snakke i telefon, er den bedste løsning at du sender os en E-mail. Du kan altid forvente et kyndigt svar på alle vores mails, da vi mener at et godt samarbejde starter allerede fra første kontakt.

Du vil altid få en faglig og kyndig sparring ved Bedre Bad Amager, og altid velkommen til at besøge os ud på vores adresse, hvor vi selvfølgelig også altid står klar med faglig viden.

Kirstinehøj 30
2770 Kastrup

Tlf. 32 50 56 00
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du som kunde har også mulighed for at kontakte os 24 timer i døgnet. Vi har nemlig altid en faglig dygtig medarbejder på døgnvagt, og som står klar at hjælpe dig. Se mere her:

Skriv til os: