Bedre Bad Amager - Amager VVS

Amager Sanitetsservice & Tonny Jensen VVS A/S

Du er altid velkommen til at kontakte Amager Sanitetsservice og Tonny Jensen VVS. Vi står altid klar for vore kunder, om det er et spørgsmål omkring et produkt eller mangler lidt vejledning omkring en energiløsning. Du vil altid opleve at der står en faglært medarbejder klar på telefonen, så du altid er sikret et svar på dine spørgsmål.

01
01
Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Mange muligheder for kontakt

Men vi har altid mange muligheder vi kan kontaktes på, også gerne hvis du vil have fat i en bestemt person. Hvis du ikke er til at snakke i telefon, er den bedste løsning at du sender os en E-mail. Du kan altid forvente et kyndigt svar på alle vores mails, da vi mener at et godt samarbejde starter allerede fra første kontakt.

Du vil altid få en faglig og kyndig sparring ved Bedre Bad Amager, og altid velkommen til at besøge os ud på vores adresse, hvor vi selvfølgelig også altid står klar med faglig viden.

Vores adresse er:

Kirstinehøj 30
2770 Kastrup

Bedre Bad Amager - Amager VVS

Du som kunde har også mulighed for at kontakte os 24 timer i døgnet

Vi har nemlig altid en faglig dygtig medarbejder på døgnvagt, og som står klar at hjælpe dig.

Book os online

Du kan også book tid hos online, så vælger du selv, hvornår det passer dig.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Book en VVS'er online
close-primary

Book en håndværker

Udfyld formularen nedenfor: