Bedre Bad - Bedre Energi - Vandskade i vandrør

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Martin Hansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Bedre Bad Bedre Energi Amager Martin Hansen

Døgnvagt

Står du med et akut problem, som bare skal løses med det samme? Så ring til vores døgnvagt, og få det fikset på alle tider af døgnet. Det kan være alle slags problemer som er akutte, om det er din varmeinstallation eller sanitet, kan vi altid klare det for dig. Du skal blot kontakte os på telefon på 32 50 56 00 og følge guiden til vagttelefonen. Den medarbejder, du får i røret, vil altid være en uddannet fagperson, så han er klar til at rykke ud, når uheldet er ude. Du skal huske, der er ekstra omkostninger forbundet med at kontakte vores døgnvagt, da det altid er udenfor almindelig åbningstid. Taksterne ændres derfor, og man bliver altid faktureret for 1 times arbejde, lige meget om problemet var klaret på 30 min. Dette er simpelthen fordi, vores medarbejder som har døgnvagten også skal betales for hele vagten, selvom der ingen opkald er. Derfor er det altid dyrere at kontakte en døgnservice.

Du skal derfor som kunde altid selv vurdere, om problemet du står overfor er så akut, at det ikke kan vente til om morgenen. Vurderingen er altid din egen, og vi kommer selvfølgelig, hvis du gerne vil have det ordnet akut.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vandskade i kælder

Bemærk: Andre takster udenfor åbningstid

Som sagt er der andre takster ved brug af vores døgnservice. Disse indebærer forhøjede timetakster og andre foranstaltninger. Dette er primært fordi, du som kunde ved et akut problem formodentlig er den eneste kunde, og vores medarbejdere bruger i den forbindelse rigtig meget tid på både kørsel og klargøring. Du vil derfor altid blive faktureret for 1 vagtkald, mindst 1 times arbejde, en højere timetakst. Du skal også betale for servicebil og eventuelle materialer, der skal bruges i forhold til din reparation.

Vores døgnservice er ment som en service – kontakt os endelig, hvis uheldet er ude, og du står med en akut situation. Det vil altid bedre kunne betale sig at kontakte os, end at din kælder for eksempel bliver oversvømmet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

“Vi forbeholder os altid retten til at prioritere faste kunder

Du vil blive faktureret mere ved brug af vores døgnservice:

  • Forhøjet timetakst
  • Mindst en times arbejde
  • Vagt opkald
  • Servicebil og eventuelle materialer
Bedre Bad Amager - Amager VVS

Vores serviceområder

Hos Amager Sanitetsservice & Tonny Jensen VVS har vi mange års erfaring og udfører altid vores arbejde professionelt og effektivt. Vi udfører arbejde i følgende områder: Storkøbenhavn, Amager, Dragør, Kastrup, Tårnby, København, Hvidovre, Rødovre, Brøndby og Herlev.

Det vil sige at vi dækker et stort område, og det betyder ikke noget for os om du bor på Amager eller i Rødovre. Hvis du har et akut problem så kommer vi altid. Så frygt ej, giv os et opkald på tlf.

Du kan også kontakte os på andre måder, hvis du mener dit problem ikke er akut. Så kan du altid kontakte os på e-mail, telefon eller ude på vores adresse i almindelig åbningstider. Klik her for at tilgå vores kontaktside.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Book en VVS'er online
close-primary

Book en håndværker

Udfyld formularen nedenfor: