Firmahistorie

Mere end 50 år…

Amager Sanitetsservice ApS blev etableret i 1971 af Teddy Hansen og er senere overdraget til sønnen, Martin Hansen. Virksomhedens adresse har i over 41 år været på Amagerbrogade hvor eksisterende som nye kunder igennem alle disse år har købt vvs-reservedele. Det er en dynamisk virksomhed, som er på forkant med udviklingen.

Willy Jensen VVS blev i 1963 grundlagt af Willy og Elin Jensen og havde i mange år adresse på Karupvej 28. I 1970'erne flyttede virksomheden til Kongelundsvej 293, hvor der blev lavet en flot udstilling af badeværelser. 1. januar 1976 overtog Mette og Tonny Jensen, og ændrede navnet til Tonny Jensen VVS og flyttede samtidig adressen til Kongelundsvej i Tårnby. I 2000 blev pladsen på Kongelundsvej for trang og virksomheden flyttede i nyt stort hus på Kirstinehøj 43.

 Gammel vvs butik amager

”De grønne installatører på Amager”

I 1997 indgik både Tonny Jensen VVS og Amager Sanitetsservice et samarbejde med 6 andre VVS-firmaer under navnet "De grønne VVS installatører på Amager". Et samarbejde og tiltag som vi har sat stor pris på igennem årene, og som samme år modtog "Årets erhvervspris".

Med i Bedre Bad samarbejdet

I 2001 indgik vi i Bedre Bad - et landsdækkende samarbejde mellem vvs-installatører. Bedre Bad står for godt håndværk, høj kvalitet, service og rådgivning. I dag er mere end 50 firmaer over hele landet med i Bedre Bad samarbejdet.

Ny kloakafdeling

I 2004 introducerede vi vores kloakafdeling med gravemaskiner, lastbiler, måler- og skyderudstyr samt uddannet personale til at projektere og udføre alle former for kloakarbejder.

Firmasammenlægning – optimeret service

Oktober 2009 var skæringsdatoen hvor 2 gode virksomheder blev til én, med det primære mål at servicere vores kunder på den bedste og mest effektive vis. I december 2011 blev Lyborg VVS en del af Amager Sanitetsservice og Tonny Jensen VVS A/S. Lyborg VVS startede i 1968, hvor firmaet blev grundlagt af Freddie Lyborg. I 2005 overtog Annemette og Claus Lyborg VVS firmaet.

Domicil i nærområdet

I april 2013 vælger vi at flytte fra Kirstinehøj. Vi ønsker at blive i nærområdet hvor vi er tæt på vores mange lokale kunder. Vi har købt en ejendom på Præstefælledvej 43-45. Det er selv samme ejendom som Lyborg VVS i tidernes morgen kørte deres virksomhed fra.

Siden 2013 og frem har vi budt velkommen til Herlev VVS og entreprenør firmaet Eriksen og Co., de er løbende blevet en del af Amager Sanitetsservice og Tony Jensen VVS.

Efter længere tids overvejelser er vi siden 2018 at finde på Kirstinehøj igen efter at have valgt at udstykke grundene på Præstefælledvej til boliger. Vi er utroligt glade for at kunne befinde os tilbage i kendte omgivelser, selvom vi aldrig kom så langt "hjemme fra".

Du finder os nu på adressen Kirstinehøj 30, 2770 Kastrup.

Ny vvs butik amager