Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Martin Hansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Bedre Bad Bedre Energi Amager Martin Hansen

Firmahistorie – Mere end 50 år

Amager Sanitetsservice ApS blev etableret i 1971 af Teddy Hansen og er senere overdraget til sønnen, Martin Hansen. Virksomhedens adresse har i over 41 år været på Amagerbrogade hvor eksisterende som nye kunder igennem alle disse år har købt vvs-reservedele. Det er en dynamisk virksomhed, som er på forkant med udviklingen.

Bedre Bad Amager - Amager VVS

Firmasammenlægning – optimeret service

Oktober 2009 var skæringsdatoen hvor 2 gode virksomheder blev til én, med det primære mål at servicere vores kunder på den bedste og mest effektive vis. I december 2011 blev Lyborg VVS en del af Amager Sanitetsservice og Tonny Jensen VVS A/S. Lyborg VVS startede i 1968, hvor firmaet blev grundlagt af Freddie Lyborg. I 2005 overtog Annemette og Claus Lyborg VVS firmaet. Domicil i nærområdet

I april 2013 vælger vi at flytte fra Kirstinehøj. Vi ønsker at blive i nærområdet hvor vi er tæt på vores mange lokale kunder. Vi har købt en ejendom på Præstefælledvej 43-45. Det er selv samme ejendom som Lyborg VVS i tidernes morgen kørte deres virksomhed fra.
Siden 2013 og frem har vi budt velkommen til Herlev VVS og entreprenør firmaet Eriksen og Co., de er løbende blevet en del af Amager Sanitetsservice og Tony Jensen VVS.
Efter længere tids overvejelser er vi siden 2018 at finde på Kirstinehøj igen efter at have valgt at udstykke grundene på Præstefælledvej til boliger. Vi er utroligt glade for at kunne befinde os tilbage i kendte omgivelser, selvom vi aldrig kom så langt “hjemme fra”.

Du finder os nu på adressen Kirstinehøj 30, 2770 Kastrup.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

De grønne installatører på Amager”

I 1997 indgik både Tonny Jensen VVS og Amager Sanitetsservice et samarbejde med 6 andre VVS-firmaer under navnet “De grønne VVS installatører på Amager”. Et samarbejde og tiltag som vi har sat stor pris på igennem årene, og som samme år modtog “Årets erhvervspris”.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

Med i Bedre Bad samarbejdet

I 2001 indgik vi i Bedre Bad – et landsdækkende samarbejde mellem vvs-installatører. Bedre Bad står for godt håndværk, høj kvalitet, service og rådgivning. I dag er mere end 50 firmaer over hele landet med i Bedre Bad samarbejdet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Unidrain afløbsrende

Ny kloakafdeling

I 2004 introducerede vi vores kloakafdeling med gravemaskiner, lastbiler, måler- og skyderudstyr samt uddannet personale til at projektere og udføre alle former for kloakarbejder.

Willy Jensen VVS

Willy Jensen VVS blev i 1963 grundlagt af Willy og Elin Jensen og havde i mange år adresse på Karupvej 28. I 1970’erne flyttede virksomheden til Kongelundsvej 293, hvor der blev lavet en flot udstilling af badeværelser. 1. januar 1976 overtog Mette og Tonny Jensen, og ændrede navnet til Tonny Jensen VVS og flyttede samtidig adressen til Kongelundsvej i Tårnby. I 2000 blev pladsen på Kongelundsvej for trang og virksomheden flyttede i nyt stort hus på Kirstinehøj 43.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Book en VVS'er online
close-primary

Book en håndværker

Udfyld formularen nedenfor: