Lækre og funktionelle Badeværelser

Nyt badeværelse – fra idé til virkelighed

Vi gør det let for dig, når du skal have nyt badeværelse eller renoveret det nuværende. Henvender du dig ved Amager Sanitetsservice & Tonny Jensen VVS, så får du en totalløsning, der indeholder alle entrepriser til fast tid og pris. Med stor erfaring i gennemtænkte løsninger skaber vi lækre badeværelser. Vi udfører både delrenovering og etablering af komplette badeværelser. Så bor du på Amager og skal du have nyt badeværelse, så tag fat i Bedre Bad Amager ved Amager Sanitetsservice & Tonny Jensen VVS. Her udvikler vi på idéen til dit nye lækre badeværelse og hjælper dig med at føre idéen ud i virkeligheden.

Sikker styring så du kan føle dig tryg

Vi sikrer dig en optimal og professionel styring fra start til slut og vi garanterer, at arbejdet lever op til både gældende standarder og lovkrav. Vores medarbejderstab består udelukkende af dygtige og professionelle fagfolk. Vi sætter en ære i at overholde alle aftaler - og vi sørger selvfølgelig for at rydde op efter os selv! Så skal du da ikke tænke på den del i hvert fald. Husk at alt er inklusive i prisen når du handler ved Bedre Bad. Installationen og udførelsen er en del af prisen når du handler i vores webshop og shopper nyt interiør til badeværelset.

Vi skaber badeværelset udfra dine ønsker og behov

Vi ved, at badeværelset er et vigtigt rum i dit hjem og ligesom de øvrige rum, skal badeværelset naturligvis også indrettes efter din stil og samg - og ikke mindst skal badeværelset passe til dine og din families behov.

Vi lytter til dine ønsker og samtidig tager vi badeværelsets størrelse og karakter i betragtning, når vi sammen med dig planlægger, hvordan dit nye badeværelse skal se ud. På den måde forenes ønsker og fysiske rammer. Vi står for design og indretning i tæt samarbejde med dig.

Totalløsninger til dit badeværelse

Uanset om du ønsker at give dit nuværende badeværelse et løft eller om du ønsker et helt nyt badeværelse, kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder totalløsninger eller delrenovationer. Vi kan hjælpe dig med bl.a. følgende: 

  • Vandhaner
  • Håndvaske
  • Toiletter
  • Badeværelsesmøbler
  • Badeværelsestilbehør

Lækre badeværelser og funktionelle bryggers

Vi hjælper dig også, når du skal have nyt og funktionelt bryggers. Kontakt os for nærmere aftale om dit næste projekt – og se eventuelt forinden vores inspirationskataloger om badeværelse og bryggers - eller se gallerier af Bedre Bad-løsninger her.

Vi installerer badeværelse for kunder i følgende områder: Storkøbenhavn, herunder Amager, Dragør, Kastrup, Tårnby, København, Hvidovre, Rødovre, Brøndby og Herlev.

Læs også om: