Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Martin Hansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Bedre Bad Bedre Energi Amager Martin Hansen

Den nemme løsning til nyt badeværelse

Drømmer du om et nyt, stilfuldt badeværelse? Hos Amager Sanitetsservice & Tonny Jensen VVS gør vi drømmen til virkelighed. Uanset om du ønsker en komplet transformation eller blot en opfriskning, er vi din partner fra start til slut.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Nyt badeværelse – fra idé til virkelighed

Vi gør det let for dig, når du skal have nyt badeværelse eller renoveret det nuværende. Henvender du dig ved Amager Sanitetsservice & Tonny Jensen VVS, så får du en totalløsning, der indeholder alle entrepriser til fast tid og pris. Med mange års erfaring i gennemtænkte løsninger, skaber vi lækre badeværelser. Vi udfører både delrenovering og etablering af komplette badeværelser. Så bor du på Amager og omegn og skal du have nyt badeværelse, så kontakt Amager Sanitetsservice & Tonny Jensen VVS. I fællesskab kan vi udvikle videre på idéen til dit nye lækre badeværelse og tilbyde en samlet pris på projektet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Sikker styring så du kan føle dig tryg

Vi sikrer dig en optimal og professionel styring fra start til slut og vi garanterer, at arbejdet og dit nye badeværelse lever op til alle gældende standarder og lovkrav. Vores medarbejderstab består udelukkende af dygtige og professionelle fagfolk. Vi sætter en ære i at overholde alle aftaler – og vi sørger selvfølgelig for at rydde op efter os selv! Med andre ord får du altså den komplette og trygge løsning, der kun kræver dine inputs til design og badeværelseselementer. Husk at alt er inklusive i prisen når du handler ved Bedre Bad. Uanset om vi aftaler en komplet renovering eller du eksempelvis køber et nyt toilet gennem vores webshop, så får du altid levering og montering med i den aftalte pris.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Vi skaber badeværelset udfra dine ønsker og behov

Vi ved, at badeværelset er et vigtigt rum i dit hjem og ligesom de øvrige rum, skal badeværelset naturligvis indrettes efter din stil, smag og behov.

Vi lytter til dine ønsker og samtidig tager vi badeværelsets størrelse og karakter i betragtning, når vi sammen med dig planlægger, hvordan dit nye badeværelse skal se ud. På den måde forenes ønsker og fysiske rammer. Vi står for design og indretning i tæt samarbejde med dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Prisen på dit badeværelsesprojekt

Hos Amager Sanitetsservice & Tonny Jensen VVS forstår vi, at hvert badeværelsesprojekt er unikt, og derfor varierer prisen fra projekt til projekt. Det er vores mål at skabe dit drømmebadeværelse inden for dit budget. Uanset om du ønsker en simpel delrenovering eller en komplet transformation, arbejder vi tæt sammen med dig for at forstå dine behov, ønsker, og vigtigst af alt, dit budget. Prisen på dit projekt vil blive fastsat ud fra forskellige faktorer som projektets omfang, valg af materialer, designpræferencer og eventuelle særlige krav. Vi stræber efter at tilbyde konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten, alt sammen for at sikre, at vi leverer en løsning, der passer til din økonomi. Kontakt os for en personlig konsultation og et skræddersyet tilbud, der afspejler dit unikke projekt og holder sig inden for de økonomiske rammer, du har sat.

Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

Totalløsninger til dit badeværelse

Uanset om du ønsker at give dit nuværende badeværelse et løft eller om du ønsker et helt nyt badeværelse, kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder totalløsninger eller delrenovationer. Vi kan hjælpe dig med bl.a. følgende:

  • Vandhaner
  • Håndvaske
  • Toiletter
  • Badeværelsesmøbler
  • Badeværelsestilbehør
Bedre Bad - Bedre Energi - vask med guld detaljer

Lækre badeværelser og funktionelle bryggers

Vi hjælper dig også, når du skal have nyt og funktionelt bryggers. Et velindrettet bryggers kan gøre hverdagen lettere og mere organiseret. Uanset om du ønsker at opdatere dit nuværende bryggers eller skabe et helt nyt rum, står vi klar til at realisere dine ideer. Kontakt os for nærmere aftale om dit næste projekt – og se eventuelt forinden vores inspirationskataloger om badeværelse og bryggers – eller se gallerier af Bedre Bad-løsninger her.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Klar til dit næste projekt? Kontakt os nu!

Vi installerer badeværelse for kunder i følgende områder: Storkøbenhavn, herunder Amager, Dragør, Kastrup, Tårnby, København, Hvidovre, Rødovre, Brøndby og Herlev. Er du klar til at tage det næste skridt mod dit nye badeværelse eller bryggers? Vores team af erfarne fagfolk står klar til at hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed. Kontakt os i dag for en personlig konsultation og lad os starte rejsen sammen. Din tilfredshed er vores prioritet, og vi ser frem til at arbejde med dig!

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Book en VVS'er online
close-primary

Book en håndværker

Udfyld formularen nedenfor: