Døgnvagt

 

Står du med et akut problem som bare skal løses med det samme? Så ring til vores døgnvagt, og få det fikset på alle tider af døgnet. Det kan være alle slags problemer som er akutte, om det er din varmeinstallation eller sanitet kan vi altid klare det for dig. Du skal blot kontakte vores telefon på 32 50 56 00, og følge guiden til vagttelefonen. Vores medarbejder du får i røret vil altid være en faguddannet medarbejder, så han kan altid stå klar til hjælpe når uheldet er ude. Du skal altid huske der er ekstra omkostninger forbundet med at kontakte vores døgnvagt, da det altid er udenfor almindelig åbningstider. Taksterne ændres derfor, og man bliver altid faktureret for 1 times arbejde, lige meget om problemet var klaret på 30 min. Dette er simpelthen fordi vores medarbejder som har døgnvagten også skal betales for hele vagten selvom der ingen opkald er. Derfor er det altid dyrere at kontakte en døgnservice.

Du skal derfor som kunde altid selv vurdere om problemet du står overfor er så akut om det ikke kan vente til om morgenen. Vurderingen er altid din egen, og vi kommer selvfølgelig hvis du gerne vil have det ordnet akut.

 

Bemærk: Andre takster

 

Som sagt er der andre takster ved brug af vores døgnservice. Disse indebærer forhøjede time takster, og andre foranstaltninger. Dette er primært fordi du som kunde ved et akut problem formodentlig er den eneste kunde, og vores medarbejdere bruger der, rigtig meget tid på både kørsel og klargøring. Du vil altid blive faktureret for 1 vagtkald, mindst 1 times arbejde, en højere timetakst. Du skal også betale for servicebil og eventuelle materialer der skal bruges i forhold til din reparation.

 

Vores døgnservice er ment som en service, og vi dækker vores omkostninger ved at vores medarbejder har en døgntelefon. Kontakt os endelig hvis uheldet er ude, og du står med en akut situation. Det vil altid kunne betale sig at kontakte os, i stedet for at din kælder blive oversvømmet.

 

“Vi forbeholder os altid retten til at prioritere faste kunder”

 

  • Du vil blive faktureret med ved brug af vores døgnservice:
  • Forhøjet timetakst
  • Mindst en times arbejde
  • Vagt opkald
  • Servicebil og eventuelle materialer

 

Vores serviceområder

Hos Amager Sanitetsservice & Tonny Jensen VVS har vi mange års erfaring og udfører altid vores arbejde professionelt og effektivt. Vi udfører arbejde i følgende områder: Storkøbenhavn, Amager, Dragør, Kastrup, Tårnby, København, Hvidovre, Rødovre, Brøndby og Herlev.

Det vil sige at vi dækker et stort område, og det betyder ikke noget for os om du bor på Amager eller i Rødovre. Hvis du har et akut problem så kommer vi altid. Så frygt ej, giv os et opkald på tlf. 32 50 56 00.

 

Du kan også kontakte os på andre måder, hvis du mener dit problem ikke er akut. Så kan du altid kontakte os på e-mail, telefon eller ude på vores adresse i almindelig åbningstider. Du kan læse mere herom her: