Gratis badtjek

God start på et nyt badeværelse 

Amager Sanitetsservice & Tonny Jensen VVS A/S tilbyder et gratis og uforpligtende badtjek, hvor du får besøg af en af vores faglige dygtige medarbejder, som gennemgår dit badeværelse. Et badtjek går ud på at hele badeværelset bliver gennemgået fra bund til top, og vi giver dig vores resultat af gennemgangen. Vi gør det simpelthen så du kender dine muligheder i forhold til dit badeværelse. Dit badeværelse for en grundig vurdering og ud fra hvad du havde forestillet dig der skulle laves om, fortæller vi dig om dine muligheder.

Eksempler herom kunne være:

  • Udvidelse
  • Totalrenovering
  • Omlægning

Så hvis i står og overvejer at udvide jeres badeværelse nu eller engang i fremtiden, men ikke ved hvilke muligheder i har i forhold til en udvidelse. Så vil et badtjek fra Bedre Bad Amager være den optimale løsning for jer. Fordi jo mere specifikt i kan forklare vores medarbejder hvad i har af forventninger omkring badeværelset, kan vi give jer mere specifikke muligheder, som passer mere til jeres ønsker. Bare fordi i ikke specifikt ved hvad i vil, er et badtjek stadig en rigtig god ide. Dette er det på baggrund af, at ved hjælp af os, kan i nemmere finde ud af hvad i gerne vil have lavet på badeværelset. Og netop det er essensen af vores badtjek. At vi giver jer alle mulighederne i hånden uden at være forpligtet til os, og i kan frit vælge hvilken løsning og mulighed der passer bedst til jer.

BOOK et gratis badtjek her:

Ved at udfylde din information herunder bestiller du en af vores dygtige medarbejdere til et gratis og uforpligtende badtjek. Start din drøm i dag om et nyt badeværelse hos Bedre Bad Amager

 

Se her, hvad Didde og Jakob fik ud af et Badtjek: 

Bedre Bad Amager opfylder dine badeværelses behov

Som en del af Bedre Bad, som er Danmarks største samling af faguddannet VVS’er, har vi altid adgang til den nyeste viden indenfor vores fagområde. Det betyder at du som kunde altid kan forvente en speciel og individuel vurdering fra os, med den nyeste viden som er tilgængelig indenfor vores fagområde. Det har nemlig også betydning for dit badtjek, at du altid sætter forventninger til at vi kommer forberedt, med en kyndig medarbejder som altid er opdateret indenfor VVS faget.

Vi er ved Amager Sanitetsservice & Tonny Jensen VVS A/S BBA certificeret vådrums installatør, som er kontrolleret af teknologisk institut. Når man er certificeret vådrums installatør, har man ikke kun grunduddannelsen som VVS, men en ekstra uddannelse hvor du får specialviden og ekstra garanti i at medarbejderen altid er godt uddannet.

Det kan have betydning for hvis du gerne vil have lavet et ekstra badeværelse, hvor den ekstra uddannelse spiller ind. Her kan vi give dig en konkret vurdering, som stiller sig skarpt omkring dine ønsker og behov.

Få mere inspiration til badeværelser

Mangler du også inspiration, er det godt at vores medarbejdere arbejder med VVS til hverdag. Det betyder at de ser og har lavet mange forskellige badeværelser. Det vil altid være en betydelig hjælp når du får lavet et badtjek. Man kan aldrig få nok inspiration inden man vælger hvordan ens badeværelse skal renoveres, fordi det gælder om at få det til at stå knivskarpt første gang. Det får man kun når man sikret sig, når man har suget altid inspiration til sig. Så samtidig med at du får lavet dit gratis badtjek, så stil gerne vores medarbejder nogle spørgsmål.

Du kan også finde mere inspiration her.