Badeværelse inspiration hos os

– Vi har konkrete løsninger til dit badeværelse

Man kan aldrig få for meget inspiration. Det gælder om at suge alt den inspiration man kan til sig. Fordi når du først har fået lavet noget om, bliver det svært og dyrt at ændre det. Derfor skal man altid være helt sikker i sin sag og valg. Det gælder nemlig om at vælge den stil og design der passer perfekt ind i ens hverdag. Den skal mætte ens behov og den røde tråd fra huset skal følges helt ind til den mindste detalje på badeværelset.

Hos Bedre Bad Amager vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at sikre dig at du vælger det helt rigtige. Vi er trods alt eksperter indenfor områder og har lavet massevis af badeværelser. Alle med forskellige designs og behov. De har alle trukket på forskellige inspirationskilder. En af de inspirationskilder har været os, for vi har næsten set alt og været med til at lave det hele.

Vi er eksperter i at skabe inspirerende løsninger til både badeværelset og køkkenet. Når det gælder om at lave den personlige løsning er der ingen begrænsninger og det gælder bare om at lade drømme komme frem. Der er nemlig mange ting som er mulige, uden du egentligt har tænkt over det. Det er nemlig derfor vi inspirerer dig inden for de “umulige” muligheder. Hvis du har spørgsmål omkring specifikke muligheder eller bare trænger til en ny inspiration kan du altid kontakte os enten på mail eller telefon.

Bedre bad's samlede inspiration

Hos Amager Sanitetsservice og Tonny Jensen VVS er vi en del af Bedre Bad. Bedre Bad er Danmarks største samling af VVS’er, og vi har derfor adgang til en masse information og inspiration fra hele landet. Vi hører altid omkring det nyeste, og mest banebrydende indenfor vores fagområde. Det betyder at du altid får opdateret løsninger og inspiration fra os. Det er med til at sikre os, at vi altid leverer den bedste mulige service til vores kunder.

Bedrebad.dk har samlet et galleri med nogle af de løsninger der er blevet lavet. Dette er blot et lille udpluk, da alle Bedre Bad samlede medlemmer har lavet rigtig mange løsninger gennem tiderne. Det er for at give dig en smule inspiration til dit fremtidig badeværelser. Ingen siger at hele badeværelset skal være som den du ser på billedet, men du kan tage enkelte elementer ud, og sætte sammen så løsningen er skræddersyet til din personlige smag. Eller bruge de enkelte elementer du kan lide, og søge resten af inspirationen fra en af vores dygtige medarbejder.

Dit næste køkken og bryggers

Bedre Bad Amager er også din lokale håndværker hvis du skal have renoveret eller bygget nyt køkken eller bryggers. Vi står altid klar med en hjælpende hånd når du skal have lavet noget om. Men hvilke funktioner skal du have i køkkenet? Det er altid et spørgsmål man står med, og hvordan skal det indrettes. Du har som regel altid selv en ide, men der findes uendelige mange funktioner som man aldrig selv tænker over. Det er her en erfaren håndværker kommer frem med sin kyndige hånd og vejledning. Alt fra nyeste elektroniske udviklinger til små detaljer. Du får inspiration direkte fra en kilde som har mange års erfaring med de områder du efterspørger.

Læs mere om: