Luft til luft-varmepumpe

Udnyt luftens energi med en luft til luft-varmepumpe

Solens energi bliver både ophobet i jorden og i luften. Og det er denne energi i luften, man udnytter med en luft til luft-varmepumpe. Helt forenklet gør luft til luft-varmepumpen det, at den trække energien ud af udendørsluften og blæser frisk, opvarmet luft ind i din bolig.

Hvor kan varmepumpen bruges?

En luft til luft-varmepumpe kan bruges som primær varmekilde eller som supplement til en anden primær varmekilde. Denne varmeløsning kan bl.a. bruges i:

  • Helårsboligen
  • Sommerhuset/fritidshuset/kolonihavehuset
  • Kontoret
  • Lageret
  • Værkstedet

Hvordan fungerer luft til luft-varmepumpen?

Varmepumpen kan producere varme til din bolig ved at trække energi ud af luften. Det foregår ved, at den indsugede udendørsluft sættes under højt tryk. Herefter anvendes energien til at opvarme frisk luft, som med en blæser bliver blæst ind i din bolig. 
En luft til luft-varmepumpe kan bruges hele året rundt, og dermed også i frostvejr. Denne opvarmningsløsning er desuden et fornuftigt, grønt alternativ til el-varme.

Gratis varmeenergi

Selvom varmepumpen drives af el, kan du faktisk producere din egen gratis varmeenergi. Det skyldes, at luft til luft-varmepumpen producerer 4-5 cal. energi til luften, som blæses ind i boligen, hver gang den forbruger 1 cal. til drift. Investeringen i en luft til luft-varmepumpe er en god forretning for dig, idet varmepumpen kan tjene sig ind på kort tid - og efterfølgende producere gratis varmeenergi til dig.

Luft til luft-varmepumpens funktioner

Nedenfor kan du se nogle af de funktioner, som en luft til luft-varmepumpe kan indeholde:

  • Kan køle og affugte
  • Indbygget auto-genstart og afrimning
  • Kan starte automatisk, når temperaturen går under 8 grader
  • Kan styres med telefonen

Kontakt os for en dialog om luft-til-luft varmepumpe

Hos Amager Sanitetsservice & Tonny Jensen VVS tilbyder totalløsninger, hvor vi sørger for at levere, installere og montere luft-til-luft varmepumper. Vi har mange års erfaring og overholder naturligvis alle krav.

Du kan kontakte os, når du skal have installeret varmepumper. Vi installerer og servicerer varmepumper i hele Storkøbenhaven, herunder Amager, Dragør, Kastrup, Tårnby, København, Hvidovre, Rødovre, Brøndby og Herlev.

Læs om energiløsninger: