Naturgas - et billigt og miljøvenligt valg

Naturgasinstallation og service

Amager Sanitetsservice & Tonny Jensen VVS har stor kompetence samt mange års erfaring med naturgas. Overvejer du at skifte til naturgas som er en billig og miljørigtig varmekilde, så kontakt Bedre Bad Amager, hvor vi tilbyder følgende:

  • Installation af naturgas
  • Vedligeholdelse af naturgasinstallationer
  • Renovering af din etablerede naturgasinstallation

Vi udfører naturgasinstallationer og servicering hos både private boliger, virksomheder og erhvervsejendomme. Vi er ekstremt kompetente som både rådgivere og arbejdstagere, og udfører altid et professionelt VVS-arbejde. Derfor kan du også være sikker på at dit nye naturgasanlæg som Bedre Bad Amager installerer og servicerer, er i en god kvalitet og at arbejdet bliver udført af fagfolk som er certificeret til den slags arbejde.

Naturgas kan give store besparelser på varmeregningen

Hvis du vælger naturgas som opvarmningsform, vælger du en billig og miljøvenlig løsning. Du kan spare helt op helt 25% på varmeregningen i forhold til opvarmning med eksempelvis et traditionelt oliefyr. Og så er det en miljørigtig opvarmningsform. Naturgas kommer af døde organismer som er ligget i undergrunden i mange millioner af år og er med tiden blevet omdannet til gas som kan bruges til afbrænding for at skabe varme i husstanden.

Fordele ved naturgas

Nogle af fordelene ved naturgas er følgende:

  • Det er mere energieffektivt at opvarme med naturgas end med fx olie eller el
  • En grøn opvarmningsmetode. Opvarmning med naturgas udleder generelt 25% mindre CO2 end opvarmning med olie, og 40-50% mindre CO2 end el-opvarming.

Du kan derfor ikke kun spare penge ved at få installeret naturgas - samtidig er løsningen langt mere skånsom for miljø end andre fossile brændstoffer og el.

Lad os installere din naturgas-løsning

Vi kommer gerne på besøg og gennemgår din nuværende varme-installation. Herudfra kan vi udforme et uforpligtende tilbud på en naturgasinstallation til dig.
Kontakt os her.

Hvis du står for at skulle udskifte et ældre naturgasfyr med et moderne fyr, er der store besparelser at hente.

Amager Sanitetsservice & Tonny Jensen VVS udfører installationer og servicering af naturgas i følgende områder: Storkøbenhaven, Amager, Dragør, Kastrup, Tårnby, København, Hvidovre, Rødovre, Brøndby og Herlev.

Læs mere om energiløsninger: