Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit AquaClean Meta douchetoilet - VOLA toiletrulleholder og toiletbørste

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Martin Hansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Bedre Bad Bedre Energi Amager Martin Hansen

Nyt toilet med montering

Toiletter er også en del af indretningen

Dit toilet skal designmæssigt passe ind på dit badeværelse, så din personlige stil træder frem og så badeværelset giver et helhedsindtryk.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit væghængt douchetoilet - Vola toilet tilbehør

Godt at overveje

Når du skal vælge toilet til dit nye badeværelse, kan du overveje følgende:

 • Skal toilettet være stående eller væghængt?
 • Vælger du den væghængte løsning, skal cisternen så være synlig eller skjult?
 • Hvilke funktioner skal dit toilet have?
 • Hvem skal dit toilet være designet af?

Se udvalget af toiletter her på webshoppen med mulighed for at købe toiletterne inklusiv levering og montering.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit AquaClean Sela Douchetoilet

Skal dit toilet have specialfunktioner?

Når du skal vælge dit nye toilet, bør du have med i overvejelserne, om dit toilet skal have de grundlæggende funktioner, eller om toilettet skal have specialfunktioner. Nedenfor kan du se en beskrivelse af de forskellige funktioner.

 • Berøringsfri skyl:
  • Toiletter med berøringsfri skyl eliminerer spredningen af bakterier. Toilettet skyller ud ved, at du fører hånden over en sensor, som sidder på toppen af toilettet.
 • Vandsparefunktion:
  • Toiletter med Vandsparefunktion bruger naturligvis mindre vand, og dermed sparer du penge på vandregningen. På toilettet kan du vælge højt eller lavt skyl.
 • Duschfunktion:
  • Med funktionen dusch toilet skal du ikke bruge papir til at tørre dig med. Du bliver i stedet nænsomt rengjort med en blid, lun stråle. Dermed er et dusch toilet enormt renligt.

Udskift dit toilet og spar penge

Hvert år betaler mange danskere for, at rent drikkevand løber direkte ned i kloakken. Det sker, når toiletter løber eller når der er uro i kummen. Et løbende toilet kan koste op mod 10.000 kr. årligt, hvilket svarer til 400.000 liter vand. Hvis toilettet kun løber en smule og det ikke kan ses med det blotte øje, kan det alligevel koste hele 2.500 kr. om året. Det er da spild af penge! Hvis du i stedet bruger pengene på et nyt økonomisk toilet, kan du fremover spare mange penge. Køber du toilettet hos os er prisen inkl. levering og montering.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Toiletter kan være en del af totalløsningen

Overvejer du at modernisere badeværelset eller skal du have helt nyt badeværelse, kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder totalløsninger, hvor vores dygtige og professionelle fagmænd står for hele processen fra start til slut. Vi kan hjælpe med bl.a. følgende:

Nyt toilet eller totalløsning?

Ønsker du et nyt toilet eller en totalløsning i forbindelse med installation af nyt badeværelse eller renovering af nuværende, står vi klar til at hjælpe.
Ring til os på 32 50 56 00 for at høre nærmere.

Vi kan give et godt tilbud på nyt toilet inkl. montering i København og nærtliggende byer som Amager, Dragør, Kastrup, Tårnby, København, Hvidovre, Rødovre, Brøndby og Herlev.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Book en VVS'er online
close-primary

Book en håndværker

Udfyld formularen nedenfor: