Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Martin Hansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Bedre Bad Bedre Energi Amager Martin Hansen

Altid professionelt VVS-arbejde

Vi er specialister i installation af energirigtige løsninger og udfører alt, hvad der har med vand, varme og sanitet at gøre i din bolig – vi løser enhver VVS-opgave uanset størrelse. Vi kan give dig den rigtige, personlige rådgivning. Der kan være store besparelser at hente ved at have varmeinstallationer, som passer til netop dit behov.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Specialviden indenfor VVS

Vi specialister i vedligehold, servicering og installation af naturgas-anlæg og tilslutning af gaskomfurer. Fjernvarme er et andet af vores store aktivitetsområder. Uanset hvad, så har vi stor fokus på energi- og ressourcebesparende løsninger. Eksempelvis monterer vi rigtig mange vandbesparende toiletter og brusere, som reducerer vandforbruget betydeligt.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vandskade toilet

Har du akut brug for en VVS’er?

Står du i en situation, hvor du har akut brug for at få løst en VVS-opgave udenfor normal åbningstid (aften/nat/weekend), kan du ringe til vores vagttelefon (bemærk; vagtkald er forbundet med ekstra udgifter)

*Vi forbeholder os ret til at prioritere faste kunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Vi løser enhver VVS-opgave

Du kan trygt ringe til os næste gang, du skal have løst en VVS-opgave. Vores medarbejdere er dygtige og professionelle fagfolk, som løser alle opgaver indenfor VVS på en økonomisk og effektiv måde.

Du er velkommen til at tage kontakt til os for at høre nærmere.

Vi løser VVS-opgaver i hele Storkøbenhavn, herunder Amager, Dragør, Kastrup, Tårnby, København, Hvidovre, Rødovre, Brøndby og Herlev.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Book en VVS'er online
close-primary

Book en håndværker

Udfyld formularen nedenfor: