Få råd om Bedre Energi

Energivejlederen fra Bedre Energi er en lokal, uvildig specialist med stor erfaring. Derfor kan vi give dig værdifulde råd om mulighederne for et intelligent energiforbrug i din virksomhed, i din boligforening eller dine kontorfaciliteter.

Vi kalder det “FÅ RÅD OM Bedre Energi”.

Små ændringer - stort udbytte

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Amager kender vi alle de små tips og tricks, som kan betyde store besparelser for dig. Har du eksempelvis et fjernvarme- eller naturgasanlæg kan du med en investering i en vejrkompensationsenhed spare 10-15% på din varmeregning og opnå en optimal temperaturstyring. Det handler også om komfort.

Fyr dit gamle fyr og reducer varmeudgifterne

Et gammelt fyr udnytter ikke ressourcerne optimalt. Ligesom i alle andre brancher, så er der sket en stor udvikling igennem de seneste år. Skifter du det gamle oliefyr ud med et nyt, kan du spare over 30% på din varmeudgift og få en mere stabil varme. En investering i et nyt fyr vil typisk altid tjene sig selv hjem i besparelser efter nogle år - og tilmed tilføjer det ekstra værdi til din ejendom. 

Spar 60% på brugsvandet

Solvarme kan spare op til 60% af udgiften til opvarmning af varmt brugsvand. I gennemsnit tjenes et installeret anlæg hjem fra 8 år alt efter størrelse og eksisterende varmeanlæg. Læs mere om rådgivning og energiscreening her (link til bedrebad.dk/erhverv/energiscreening).

Læs mere om energi: