El vandvarmer

Viden om alle typer el vandvarmere

Skal dit el-vandvarmeanlæg og tilbehør skiftes, renoveres eller vedligeholdes, stiller vi vores viden og kompetencer til rådighed. Vi har mange års erfaring med servicering og vedligeholdelse af energianlæg, og vi kan helt sikkert også gøre en forskel for dig og dit anlæg. Typisk vil den rigtige service forlænge levetiden på dit anlæg, og sikre at anlæggets drift fungerer så optimalt som muligt. 

Overvejer du at skifte dit gamle varmeanlæg ud, så har vi også løsningerne til dig. Bestiller du et anlæg gennem os, så kan du være sikker på, at du får et anlæg som fungere og kan matche dine ønsker og behov. 

Metro Therm el-vandvarmer

Hos Amager Sanitetsservice og Tonny Jensen Jensen VVS anbefaler vi, at du vælger en el-vandvarmer fra Metro Therm, da den byder på de største fordele for dig som forbruger.

Følgende er nogle af fordelene:

  • 5 års garanti mod gennemtæring af beholderen
  • Forskellige størrelser – vælg den, som passer til dit behov
  • Beholderne er behandlet med en enestående emalje indvendigt. Denne behandling forhindrer at rust; for øget hygiejne og for minimering af risikoen for legionella
  • El-vandvarmeren kan installeres alle steder, hvor der er behov for varmt vand – og er uafhængig af andre varmekilder

Høje krav til miljø og kvalitet

El-vandvarmeren fra Metro Therm er dansk produceret. Dermed er alle høje danske krav til produktion, miljø og kvalitet opfyldt.
Vil du være sikker på at have varmt vand hver dag? Så bør du vælge en Metro Therm el-vandvarmer, som er udviklet og videreudviklet i Danmark gennem mere end 60 år.

Andre varmesystemer

Udover el-vandvarmere installerer og servicerer vi også bl.a. følgende varmesystemer:

  • Gulvvarme
  • Naturgas
  • Varmeveksler, herunder luft til luft-varmepumpe

Overvejer du en el-vandvarmer?

Overvejer du at få installeret en el-vandvarmer, står vi til rådighed for råd og vejledning.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på installation af el-vandvarmer. Vi servicerer følgende områder: Storkøbenhavn, Amager, Dragør, Kastrup, Tårnby, København, Hvidovre, Rødovre, Brøndby og Herlev.

Læs mere om energiløsninger: