Gulvvarme - Energibesparende og behagelig varmeform

Fordele ved gulvvarme

Flere og flere danskere vælger at få indlagt gulvvarme - og det er der ikke noget at sige til. Der er nemlig flere fordele ved denne varmeløsning:

  • Ingen fodkulde, heller ikke i de kolde måneder
  • Boligen opvarmes jævnt 
  • Varmeforbruget er mindre, så du sparer penge
  • Er energibesparende, da du bruger mindre varme
  • Frihed til indretning uden at skulle tænke på radiatorer

Gulvvarme-installationen er ikke synlig

Udover at du har større indretningsfrihed, fordi du ikke skal tænke på radiatorer, når du vælger gulvvarme, er der også et par andre plusser: Gulvvarme kan faktisk hverken høres eller ses. Det eneste synlige af gulvvarme-anlægget er den lille termostat - som endda ofte er trådløs, så du slipper for at skulle have synlige ledninger. Alle installationer til gulvvarmen samles i et skab.

Gulvvarme-systemet afhænger af gulvtypen

Gulvvarme-typen afhænger af, om dit gulv er;

  • Trægulv
  • Betongulv

Ønsker du gulvvarme i et rum med både klinker og trægulv, anbefaler vi, at der etableres separate kredse i varmesystemet - dvs. én kreds til klinkegulv og én kreds til trægulv. Hvis de to gulvtyper kører på samme kreds, vil komforten forringes og du ender med at bruge mere varme end hvad, der er nødvendigt.

Installation af gulvvarme

Det er ikke helt ligetil at installere gulvvarme selv - og det kan hurtigt ende med at blive meget dyrt, hvis installationen ikke udføres korrekt fra start. Desuden bør tilkoblingen til dit varmesystem udføres af en professional fagmand og alle el-installationer skal udføres af en autoriseret el-installatør.

Lad os installere din gulvvarme

Hos Amager Sanitetsservice & Tonny Jensen VVS tilbyder vi en totalløsning, hvor vi sørger for at din gulvvarme-installation er udført korrekt. Vi har mange års erfaring og overholder naturligvis alle krav.

Derfor kan du trygt kontakte os, når du skal have installeret gulvvarme. Vi installerer og servicerer gulvvarme-systemer i hele Storkøbenhaven, herunder Amager, Dragør, Kastrup, Tårnby, København, Hvidovre, Rødovre, Brøndby og Herlev.

Læs mere om energiløsninger: