Nyt Toilet inklusiv montering

Toiletter er også en del af indretningen

Dit toilet skal designmæssigt passe ind på dit badeværelse, så din personlige stil træder frem og så badeværelset giver et helhedsindtryk.

Når du skal vælge toilet til dit nye badeværelse, kan du overveje følgende:

 • Skal toilettet være stående eller væghængt?
 • Vælger du den væghængte løsning, skal cisternen så være synlig eller skjult?
 • Hvilke funktioner skal dit toilet have?
 • Hvem skal dit toilet være designet af?

Skal dit toilet have specialfunktioner?

Når du skal vælge dit nye toilet, bør du have med i overvejelserne, om dit toilet skal have de grundlæggende funktioner, eller om toilettet skal have specialfunktioner. Nedenfor kan du se en beskrivelse af de forskellige funktioner.

 • Berøringsfri skyl:
  • Toiletter med berøringsfri skyl eliminerer spredningen af bakterier. Toilettet skyller ud ved, at du fører hånden over en sensor, som sidder på toppen af toilettet.
 • Vandsparefunktion:
  • Toiletter med vandsparefunktion bruger naturligvis mindre vand, og dermed sparer du penge på vandregningen. På toilettet kan du vælge højt eller lavt skyl.
 • Dusch-funktion:
  • Med funktionen dusch toilet skal du ikke bruge papir til at tøre dig med. Du bliver i stedet nænsomt rengjort med en blid, lun stråle. Dermed er et dusch toilet enormt renligt.

Udskift dit toilet og spar penge

Hvert år betaler mange danskere for, at rent drikkevand løber direkte ned i kloaken. Det sker, når toiletter løber eller når der er uro i kummen. Et løbende toilet kan koste op mod 10.000 kr. årligt, hvilket svarer til 400.000 liter vand. Hvis toilettet kun løber en smule og det ikke kan ses med det blotte øje, kan det alliegevel koste hele 2.500 kr. om året. Det er da spild af penge! Hvis du i stedet bruger pengene på et nyt økonomisk toilet, kan du fremover spare mange penge. Køber du toilettet hos os er prisen inkl. levering og montering.

Toiletter kan være en del af totalløsningen

Overvejer du at modernisere badeværelset eller skal du have helt nyt badeværelse, kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder totalløsninger, hvor vores dygtige og professionelle fagmænd står for hele processen fra start til slut. Vi kan hjælpe med bl.a. følgende:

Nyt badeværelse

- Toiletter

Blandingsbatteri

- Gulvvarme

- VVS

Nyt toilet eller totalløsning?

Ønsker du et nyt toilet eller en totalløsning i forbindelse med installation af nyt badeværelse eller renovering af nuværende, står vi klar til at hjælpe.
Ring til os på 32 50 56 00 for at høre nærmere.

Vi leverer og monterer toiletter i hele Storkøbenhavn, herunder Amager, Dragør, Kastrup, Tårnby, København, Hvidovre, Rødovre, Brøndby og Herlev.


Læs også om: