altid professionelt VVS-arbejde 

Vi er specialister i installation af energirigtige løsninger og udfører alt, hvad der har med vand, varme og sanitet at gøre i din bolig - vi løser enhver VVS-opgave uanset størrelse. Vi kan give dig den rigtige, personlige rådgivning. Der kan være store besparelser at hente ved at have varmeinstallationer, som passer til netop dit behov.

Specialviden indenfor VVS

Vi specialister i vedligehold, servicering og installation af naturgas-anlæg og tilslutning af gaskomfurer. Fjernvarme er et andet af vores store aktivitetsområder. Uanset hvad, så har vi stor fokus på energi- og ressourcebesparende løsninger. Eksempelvis monterer vi rigtig mange vandbesparende toiletter og brusere, som reducerer vandforbruget betydeligt.

Få et Energitjek

Vi laver gerne et Energitjek, hvor vi gennemgår dine varmeinstallationer og giver gode råd om energibesparende tiltag, som sikrer dig besparelser.

Ring eller skriv til os og book et Energitjek af din bolig

Har du akut brug for en VVS'er?

Står du i en situation, hvor du har akut brug for at få løst en VVS-opgave udenfor normal åbningstid (aften/nat/weekend), kan du ringe til vores vagttelefon på tlf: 32 50 56 00 (bemærk; vagtkald er forbundet med ekstra udgifter)

*Vi forbeholder os ret til at prioritere faste kunder.

Vi løser enhver VVS-opgave

Du kan trygt ringe til os næste gang, du skal have løst en VVS-opgave. Vores medarbejdere er dygtige og professionelle fagfolk, som løser alle opgaver indenfor VVS på en økonomisk og effektiv måde.

Du er velkommen til at tage kontakt til os for at høre nærmere.

Vi løser VVS-opgaver i hele Storkøbenhavn, herunder Amager, Dragør, Kastrup, Tårnby, København, Hvidovre, Rødovre, Brøndby og Herlev.

Læs også om: